Vardag

Hemma igen

Nu är jag hemma igen och jag hade nog faktiskt inte glömt något alls, kändes skönt.
Imorse så vaknade jag till vid sjutiden (ja fråga mig inte varför när jag hade sovmorgon…) och då sken solen och det var klarblå himmel och jag tänkte att yes (!) kul att det är så fint väder när jag skall träna. Men eftersom jag har en ledig dag så ville jag sova lite till. Så när jag vaknade vid nio (hallå? sovmorgon??) så hade solen försvunnit och lika så den blåa himlen.  Jag hoppas solen kommer tillbaka.

Idag tänkte jag som sagt träna och så titta på vinterstudion, det är ju sista helgen nu. Så jag skall se till att tajma in träning och så de olika tävlingarna. Och så skall jag bara njuta av att vara ledig idag. Skönt!

Just nu är jag lite ledsen att jag inte har någon kamera, tog lite bilder med min mobil när jag var borta i helgen men de bilderna blev inte så bra. Kanske kommer upp någon någolunda bild.


En Johanna som behöver klippa sig!

Kommentera