Träningsdagbok

Träning: Söndag 20 mars 2011

Dagens träning: Löpning inför 5 km

Dagens pass:
Pass 3.1

4 min. rask gång

3 min. joggning

4 min. rask gång

2 min. joggning

1 min. rask gång

Dessutom så körde jag 2*10(h+v)  tåhäv.


Har tagit bort de första passen så det inte blir för mycket

Tankar:
Det har varit skönt att vila 3 dagar (var ju tvungen att vila i torsdags och under fredagen&lördagen hade jag inte så mycket alternativ). Jag var faktiskt lite nervös när jag började och det märks nog lite eftersom tempot är lägre i början. Men att jogga de där 3 minuterna gick faktiskt riktigt bra! Tempot är lite lägre men jag är ändå nöjd, bättre att hålla ner tempot och orka alltihop istället för att köra hårt de där minuterna och sedan falla helt. Jag är nöjd! Förhoppningsvis så kommer det bara bli bättre och snart är jag uppe på 10 km/h under de där minuterna också.  Det känns grymt nu så här efteråt! Kanske inte behöver vara lika nervös nästa gång.

Det senaste har jag haft lite ont i smalbenen så jag tänker köra igång tåhäv för att träna upp vaderna. Jag tror det kan vara det som gör att jag får lite ont (ja, mer än att jag springer på asfalt nu). Jag kan ha fel men samtidigt är det inte så farligt att lägga till lite vadträning. Skall leta fram gummibanden (jag känner igen det där alltför väl…)

Förövrigt så har jag ändrat det här passet, jag körde träning det passet också men glömde helt och hållet bort att skriva det men för den som är intresserad – så finns även detta nu.


Lite nervös?

2 thoughts on “Träning: Söndag 20 mars 2011

Kommentera