Vardag

Ursäkta, vad sa du?

Okej, jag skall snart ge mig men jag har en sak till att berätta innan jag slutar tjöta om mina stadium-besök. Jag var faktiskt där två gånger på två dagar så så farligt är det väl inte? Men jag lovar, jag skall sluta!. Jag gillar stadium för jag brukar hitta så bra träningskläder där men det verkar inte riktigt som jag är populärast bland de som arbetar där.

Jag provar ett par tights och blir lite fundersam för jag är precis emellan storlekarna. De mindre är lite, lite för tighta och de större är lite, lite för stora. Så jag tänker att jag kan ju fråga om de har koll på materialet, om byxorna krymper/töjer sig lätt det kanske kan få svar på frågan vilka av dem jag skall ta.

Jag frågar och mannen som jag frågar (det jobbar verkligen för få kvinnor i stadium-butikerna jag besökt!) svarar:
– Ja de töjer sig ju alltid lite.
Det blir tyst i någon sekund. Mannen granskar mig uppifrån och ner och säger sedan.
Och eftersom du tränar nu så kommer du gå ner i vikt.
TYSTNAD!

Jag svarar inte på hans kommentar. Jag vet inte exakt vad han tänkte men utav hans blick att dömma så ah…

Jag kan ju säga så här, jag är glad det var mig som han sa det till och inte någon som är mer osäker på sin vikt. Jag är för allt i världen inte perfekt men ändå ganska nöjd med just det (okej kanske inte med höftena, magen, ansiktet, armana…nej jag skämtar) och därför tog jag inte illa upp. Men jag reagerade ändå på hur han uttryckte sig.

Jag kanske lät som en som aldrig tränat innan när jag frågade, men hallå? Om det är ett helt nytt material så är det väl bäst att fråga? Eller är det något dumt jag har fått för mig?

Jag kanske skall sätta igång någon form av viktminskning och försöka se ut som jag gjorde när jag var 16?

Eller inte.

Nu skall ni slippa se bilder på min kropp.
Men ja, jag är nöjd som jag är nu och tog inte åt mig.
Men tycker man borde tänka på vad man säger när man pratar med folk

Kommentera