Vardag

Idag

Idag har det verkligen varit en sommardag! Det har varit varmt och soligt, det enda som saknas är blåbären och att man kan bada (än så länge är det lite väl kallt för min del). Jag börjar bli bättre från min förkylning nu och det känns ju skönt det.

Idag har jag bland annat suttit och kollat när pappa, Jacob och Jonatan har grävt upp stenar eller något. Jag förstod mig inte riktigt på det där men det var lite intressant att sitta där och titta när de skulle gräva sin “fågeldamm”. Jag försökte länge förstå hur de kunde ana den där bland gräset och berget. “Du måste ha fantasi, Johanna.” berättade Jonatan för mig. Man behövde ha väldigt mycket fantasi för att se att det skulle bli en damm där! Det kan jag lova! Det blev ingen damm. (varför lyssnade de inte på mig från början?)

Sedan gjorde jag själv lite vettigt. Jag rensade runt “tänkarbänken” som Jacob och Jonatan gjorde förra året (det är något med killar och att gräva upp stora stenar, va?) Och så rensade jag land. Det känns seriöst och bra! Perfekt om man vill bli solbränd!


Här grävs det för fullt, längst bort där skulle det tydligen bli en fågeldamm


Syns kanske inte så mycket på bild men det blev snyggt. Nu skall bara syrénen växa till sig sedan kommer det ett supermysigt ställe!

One thought on “Idag

  1. SV; Tack för din kommentar om vad som är ens bästa egenskap, får jag ta upp den i ett inlägg och svara på den där? 🙂 Tycker du skrev så bra

    Det blev absolut skillnad! Önskar jag hade en trädgård.. tror det är viktigt att vara i naturen och inte bara bland betong och mursten.. Kram!

Kommentera