Vardag

När minnet inte riktigt är med

Jag vet inte riktigt vad jag skall säga, men ett litet inlägg får det bli. Jag kan ju säga att jag börjar bli gammal, eller ja, mitt minne verkar ha tagit sig en paus iallafall. Igår när jag skulle leta upp mina noter så kunde jag inte hitta dem. Och jag kom ihåg att jag hade sagt till mig själv, eller iallafall tänkt, “jag lägger dem här, så jag lätt kommer ihåg vad jag har lagt dem och kan hitta dem”. Det var ju bara det…jag kom ju inte ihåg var någonstans jag hade lagt dem. Toppen! Efter att ha letat i ett antal olika väskor så hittade jag dem. Jag har väl sagt att jag använder olika väskor mest hela tiden och att det som oftast händer att jag inte hittar saker för de ligger i någon av de väskorna? Så är det iallafall och har alltid varit, säger mamma.

Nu måste jag börja göra mig i ordning, skall ha så kallat soundcheck om drygt två timmar och måste dra mig mot skolan så jag kommer i tid. Skall spela en gång vid lunchtid idag och sedan iväg och fika lite för att sedan ikväll återigen spela. Det kan bli en riktigt trevlig dag 🙂

Önskar er en bra dag, allesammans 🙂
JHH

Kommentera