Vardag

Sista lediga dagen

Igår hade jag en trevlig kväll med fina OCH smarta, allmänbildade och kunniga tjejer. Jag insåg återigen att jag inte är allmänbildad, men vad gör det? (igår hade det dock varit en fördel). Jag hade iallafall en trevlig kväll som inte slutade allt för sent. Dock kändes det alldels för tidigt när syster började spela piano klockan nio, det kändes lite bättre (inte mycket bara lite) av att det var mitt egna stycke jag vaknade upp till.

Jag har träningsvärk i smalbenen och fötterna. Jag förstår det inte riktigt, men så är det. Det där med att jogga på asfalt, nja, inte riktigt min grej (och ändå fortsätter jag med det…) Vi får se när nästa träning blir. Det lär iallafall inte bli någon träning på vallen den här veckan. Kanske en jogg, eller varför inte lite kasst? Det var länge sedan nu!

Idag är det sista ordentliga dagen på sommarlovet. Imorgon börjar läger och då hinner man inte med så mycket vettigt och sedan på måndag börjar skolan. Det skall bli väldigt kul samtidigt som det också är lite nervöst. Men idag blir det bara att lata sig och njuta av en ledig dag fram till i eftermiddag då jag skall iväg lite. DET skall bli kul!!

One thought on “Sista lediga dagen

Kommentera