Vardag

Farväl till sommaren?

Det märks att jag har haft ganska mycket omkring mig nu det senaste. De inlägg jag har skrivit har innehållt sjukt mycket stav- och slarvfel, inte okey! Dessutom har jag skrivit ord som skall vara länkade men som inte blivit länkade och därför har det inte blivit något vett i det. Jag ber om ursäkt för det.

Dessutom hade jag tänkt att lägga upp ett litet annorlunda inlägg nu när jag skulle vara borta, inlägget är klart, bara att lägga upp det. Tror ni inte jag glömmer att göra det? Sorgligt!!

Skolan har börjat nu iallafall! Det är bra! Mer vill jag inte säga i dagsläget! Jag behöver lite tid nu att bearbeta alla intryck och allt som kommit upp. Skola, en sån sak som att Maria har flyttat och likaså L. Tanken på att inte träna med L längre, eller kanske inte ens ha träning med en tränare eller kanske inte träna i hallen alls? Jag tycker det är jätteroligt att de har hittat det de skall göra!! oja! Jag är sjukt glad för deras skull!! Nu skall jag bara anpassa mig också, det kommer ta ett tag men det kommer gå!

Så därför tänkte jag, att under tiden jag bearbetar allt så lägger jag upp en litet annorlunda inlägg som ni kan grubbla på. Det kommer komma om ett litet tag 🙂

JHH

One thought on “Farväl till sommaren?

Kommentera