Vardag

7 anledningar till att vakna tidigt eller om en vecka börjar skolan

Klockan är halv åtta (det finns dock en risk att den kommer vara mycket mer när jag väl är klar med det här inlägget…jag är lite seg i huvudet idag) Och jag är uppe och har varit vaken sedan klockan sex. Nu skall vi se om vi hittar anledningen till det här:

* Johanna gick och la sig väldigt tidigt igår och har därför sovit ut när klockan är sex. Nej.
* Johanna är så nervös inför något så hon inte kan sova. Nej
* Det slog ner en bomb utanför huset och därför kan Johanna inte sova. Nej.
* Någon kom in och väckte henne? Nej
* Skickade sms då? Nej
* Johanna har för vana att vakna klockan sex. Nej, verkligen inte.
*
Johanna är inte van vid att familjen är hemma igen och vaknade därför till när modern i huset skulle duscha. Ja, möjligtvis.
* Det spelar egentligen ingen roll vad det var som väckte henne. Ja…det är faktiskt sant

Egentligen är det bara bra (dock lite irriterande) att vakna tidigt (alltså..när jag man väl har tillfälle att sova så vill man ju det…) för om mindre än en vecka börjar skolan och då skall jag åka klockan sju typ varje morgon. haha! Det skall bli väldigt intressant och se hur jag kommer klara det! Jag har inte behövt gå upp tidigt sedan jag blev sjukskriven första gången och det var våren 2008. Det är kanske dags att lära sig det, med andra ord 🙂

Snart har nog frukosten hunnit landa så jag kan ge mig ut på en lite tur med träningsskorna. Det skall bli intressant och se vad benen, smalbenen och fötterna säger. Kanske har de glömt av hur man gör när man springer? Vi får se det.

Dagen kommer förövrigt fortsätta med konfa klockan tio (igår tyckte jag det var tidigt att behöva gå upp halv nio…) och sedan skall jag antagligen luncha med en mycket vacker människa :):) Kvällen kommer kanske avslutas med gemenskap och ev. kvällsbad.

På tal om kvällsbad, jag badade igår kväll (den här gången lyckades jag hålla mig från mobiler när jag skulle backa) det var inte lika skönt som förra gången men helt klart värt det!

Har varit vaken i 1½ och ger upp tanken på att somna om. Så, lite frukost och sedan lite träning 🙂

Kommentera