Vardag

Det lönar sig

Det har suckats, inte bara en gång utan flera flera gånger under åren sedan jag föddes. Framförallt mamma har suckat. Alla dessa väskor och kassar som Johanna hela tiden skall gå runt och bära på och också jag har suckat för det är ju inte alltid så att jag hittar allt och jag har ibland ont i axlarna! MEN! nu vill jag tala om att det lönar sig att ha mycket saker i väskan!!

Som idag. Jag och mina syskon skulle åka hem med alla våra saker (vi flyttar hem från stugan nu) precis innan vi skall åka kommer jag på att jag måste ju ha strumpor på mig om jag skall ha skor. Jag brukar springa runti tofflor i stugan och ja då behövs inga strumpor. Tror ni inte att min packning ligger nästan längst in? joho! Det skulle vara omöjligt att hitta ett par strumpor utan att behöva ta ut allting. Jobbig situation! Men då kommer jag på det! Jag har ju strumpor i min väska. Perfekt!! Och så kunde vi åka vidare!

Se! Det lönar sig ibland att ha för mycket saker i väskan.

(detta inlägg skall läsas med en gnutta ironi)

Kommentera