Träningsdagbok

Träning: Måndag 12 april 2010

Jag började med att jogga 1km. Mer kommer det nog inte bli nu på ett tag. Det gör ont i smalbenen dock klarar jag 1 km ganska bra och det gör inte allt för ont så här efteråt. Tyvärr känns det som om jag tappar ganska mycket av konditionen (som jag förövrigt tappar fort…eller kanske inte har bygt upp ordentligt?) men det känns bättre att tappa än att det fortsätter göra så ont. 

Efter detta så fortsatte jag med lite spjutövningar, det belastar inte så mycket och dessutom orkade jag inte mer. Nu längtar jag tillbaka till träningen så jag kan få ännu mer övningar och bli lite påmind om hur det är man gör. Nu när det är varmare och man kan vara ute längre stunden utan att hålla igång så blir det lättare att köra sån träning.

Jag tog även fram cykeln idag (tror det är första gången i år) och testade den. Jag tror nog att det får bli så att jag då och då få ta cykelpass då jag egentligen tänkt att jogga lite längre sträckor. Dock behöver cykeln en omgång av service. Men att cykla kommer nog vara nyttigt för låren i alla fall och också konditionen.

Jag har längtat efter det här vädret! Nu längtar jag till gräset blir grönare och kraftigare så man kan köra löpskolning barfota i gräset tex.

Det känns skönt att få träna lite igen.

Kommentera