Vardag

Denna söndag

Man säger att tiden går fort och jag kan delvis hålla med för jag det känns inte som om det var typ ett år sedan jag tog studenten det känns som det är mycket kortare tid. Men samtidigt så har det hänt så mycket sedan dess så jag kommer inte ihåg det som var i början av hösten. Det jag minns mest är nog träningen faktiskt, det andra runt omkring, det har jag inte lagt på minnet. Antagligen är det inte så mycket att minnas då.

Jag skall nog om ett tag, när jag har slutat skolan, sammanfatta det här skolåret (det är ju inte riktigt ett helt år) och jag tror att det finns mycket att säga för jag tror jag har utvecklats grymt mycket som människa. Bara att tänka så är fantastiskt. Jag är så otroligt glad att känna att jag har gått framåt, gjort stora framsteg. Även om jag har en bit kvar på vissa plan så känns det ändå som om jag är på god väg och ja, jag är nöjd. Jag tror att det är svårare för andra att förstå, men jag är med på noterna och det är ju huvudsaken.

Jag har funderat på hur jag skall göra med bloggandet. Jag är inte lika inspirerad att skriva om min träning för det känns som om jag har uppnått lite av målen. Men samtidigt att bara sluta skriva det vill jag inte heller och att bara ha en “vanlig” blogg, nej, jag är rädd att det blir för känsligt och för mycket Johanna-känslor. Men som L sa “hur skall jag kunna hålla koll på dig om du inte bloggar” (ja, det är iallafall en som tycker det jag skriver är intressant 🙂 ) jag får helt enkelt hitta en lösning men som jag tycker om och gör för min egen del och inte för att andra vill det (även om det blir ett plus)

Det är söndagkväll nu. Jag är ruskigt trött (jag ligger fortfarande vaken någon/några timmar på nätterna…) och har haft ont i huvudet sedan jag kom hem från en trevlig tillställning nu på eftermiddagen. Jag skall sätta mig och läsa lite psykologi innan jag tillslut kommer att sova. Det gäller att ha ett högt tempo så jag inte blir jättestressad i slutändan.

Jag trivs inte i alla situationer som jag befinner mig i just nu men jag trivs mycket bra med den nya kunskapen om mig själv – jag har ett ruskigt tålamod när det väl gäller. Och jag är nöjd med att kommit den bit på vägen som jag har (även om jag faller ibland, gör saker som påverkar andra negativt…). Jag känner mig på något sätt väldigt nöjd, denna söndag.

Kommentera