Träningsdagbok

Träning: Måndag 16 november 2009

Nej…det låter inte så bra som det skulle kunna vara. Jag har bara gått en promenad idag. Men jag väljer att kalla det för träning för det är ju ett sätt att förbereda inför nästa vecka då jag förhoppningsvis kan sätta igång att kämpa med träningen (för det är ju så; träningen är kämpig rent fysiskt och men också psykiskt – för mig) 

Jag valde i alla fall att gå promenad och det kändes bra. Jag har varit trött under dagen och tror att det är klokt att vänta med träningen. Jag ser fram emot när jag får komma tillbaka till det normala igen 🙂

På tal om motivation (som jag skrev om igår) så har jag lyckats ganska så bra idag. Jag kom iväg till kurator och sedan skola. Jag lyckades plugga matte i skolan – det kändes bra. Dessutom orkade jag fixa lite med busskortsproblem. Och dessutom ägna 40 minuter åt pianospelade -precis så som det skall vara.

Så, motivationen, den finns allt där 🙂

JHH

Kommentera