Vardag

Har fått lite info och tipsar om en länk

Idag fick mail ifrån L där hon beskrev hur träningen var igår. Och jag längtar till träningen och framförallt så längtar jag till själva gruppen. Och det här är ju en sådan stor skillnad, det hade jag inte gjort för ett tag sedan. Och jag säger kanske det här flera gånger, kanske för ofta, men jag är så glad över att det faktiskt är en utveckling som sker och att det går åt rätt håll. Och även om jag har mycket kvar att lära om friidrott och trots att jag fortfarande inte är helt trygg eller trygg alls så trivs jag bättre än jag gjort någonsin.

Så, infon handlade om träningen och min längtan blev större att bli frisk och kunna träna

Sedan så vill jag bara tipsa om en länk som L tipsade mig om, nämligen den här; Länk ifrån gfif.se

Kommentera