Vardag

En lång dag

Ja. Tiden går verkligen långtsamt när man är sjuk. Och nu börjar det bli på bristningsgränsen. Jag hoppar runt här hemma men kan inte hoppa för mycket utan att bli – så helt frisk är jag inte, det har nu gått 9 dagar. Mamma, som också är sjuk, var hos läkaren igår. Enligt läkaren behöver det inte vara influensa utan något virus. De spelar egentligen ingen roll vad det är förutom att det fortfarande kan smitta så länge vi hostar, vilket vi gör. 

Så, det är bara att aceptera läget. Det bli mycket bloggdesign, testa sig fram, hitta på nytt, ta bort gamalt och sådant. Nu har jag ändrat lite och lagt till nya länkar. Det är länkar till människor eller bloggar som jag tycker är bra och det är sådant som jag tycker andra skall läsa eller det är sådant som intresserar mig.

I väntan på att bli frisk
JHH

Kommentera