Vardag

Varm, ljuvlig sommardag

Är det något jag längtade efter under våren, ja egentligen sedan redan i höstas så var det efter varma, härliga sommardagar vid vattnet. Jag såg mig själv ligga på min sup gungandes på vatten, alldeles avslappnad.

Jag hade aldrig bilden av att få varje sommardag sådan men i alla fall någon enstaka dag. Så när det redan under min första semestervecka var varmt och väldigt fint väder så passade jag på att dra till den lilla sjön där jag ibland brukar hänga.

Och vilken dag jag fick! Vattnet var ljuvligt skönt, jag låg långa stunder på supen och bara gled runt på vattnet ( det var en liten sjö, det var ingen fara!) och jag satt några korta stunder i skuggan bara för att återhämta mig lite – till och med det var skönt!

På eftermiddagen kom även syster med familj dit, jag övertalade dem att komma och lockade på årets skönaste dopp. Och jag ljög inte, jag tror att det kommer vara ett av årets skönaste dopp!

Och även om det kanske inte syns på bilderna så kommer den där dagen bli en utav sommarens bästa dagar! Kanske för att det var en av de första riktigt vara sommardagarna men kanske mest för att det var så fantastiskt skönt i vattnet och ljuvligt fint att få glida runt i vattnet i den vackra skogsmiljön!

Kommentera