Vardag

Synundersökningen som inte blev av

Ni vet ju att jag i augusti började mitt lilla projekt med att äta, sova och dricka vatten bra? Utöver detta har jag även tagit prover hos vårdcentralen, skall passa på att kontrollera om jag behöver byta bettskena när jag är hos tandläkaren om någon vecka och idag skulle jag bocka av punkten; kontrollera att jag har rätt linser eller om något har förändrats där.

Åkte direkt från jobbet och hade gått om tid att äta mat och dricka en kopp te. Det var absolut inget folk på plats så det kändes bara gott att få vara ute och hitta på lite saker.

Så när det väl var dags för synundersökning så visade det sig att hela deras system i hela Sverige liggef nere. De kan inte starta upp något, de kan inte ringa sina kunder, de kan inte göra något.

Så ja, där hade jag gått och väntat en timma på ingenting. Jag blev så klart inte sur på de på plats, de kunde göra noll åt detta men ja, lite surt att ha kvar den punkten på lista – det hade varit så gött att bocka av den.

En lugn stuns och en stor kopp te fick jag i alla fall. Synundersökning får jag helt enkelt ta och bocka av senare.

Kommentera