Vardag

Runstreak 109: Jag kanske har blivit en löpare ändå

I eftermiddags var jag och lämnade in min bil för service och jag hade lite tid över innan min skjuts skulle komma (bästa S ställer upp som vanligt) och i helgen när jag klurade vad jag skulle göra med denna tid så kom jag på att jag kunde passa på att springa.

Så 4 km senare hade jag sprungit dagens runda, tagit mig från verkstaden till samhället och sprungit av tiden.

Någonstans där bland, de idag faktiskt lite tunga, stegen på min lilla runda så tänkte jag att jag nog kanske har blivit en löpare ändå som lägger in löpning/jogg när jag har lite tid över och efter 109 dagar, ja, då kanske jag snart faktiskt kan räkna mig till någon typ av av löpare.

109 dagar alltså. Jag firade 100 dagar förra lördagen och var väldigt, väldigt nöjd när jag var klar med runda nr 100. Där mot slutet, vid runda 95 och 96 var jag lite trött på runstreak och vill bara att det skulle vara över så när runda 100 var avklarad var jag ruskigt nöjd med läget och kände mig rätt nöjd med allt men på söndagen så kom jag ändå ut på en runda och efter det har det bara löpt (hehe) på och idag bockade jag av runda 109.

Hur länge det här fortsätter och vad för mål jag egentligen har, det vet jag inte men jag antar att just nu får vara nöjd med att ha sprungit 109 dagar i rad och att jag snart kanske känner mig som en riktig löpare.

Båda är ju rätt fint alltså.

Kör löparbild ala sommar för dit längtar jag (fortfarande).

Kommentera