Vardag

Lyx och campingliv

Det är en lite märklig situation jag är i nu. Å ena sidan har jag det rätt lyxigt med fiber, fotboll på datorn, chips på en onsdag och till och med äggkokaren är med. Å andra sidan lagade jag precis mat på trangiaköket och använder ett utedass som inte ens är det ordinarie här i stugan. En skön blandning av vanligt liv och camping-liv. Och jag gillar det!

En bra och fin dag här i stugan med jobb, sol, lite besök av pappa, en jogg och så laga mat och fotboll på det. Hänger i kväll utanför friggeboden och njuter av att det är sommar och ljust länge och så fotboll så klart.

På tal om fotboll och dator… Jag är rätt säker på att pappa inte hade i tanke när han drog sladden intill diskbänken att det var för att koppla datorn för att kunna titta på fotboll, men i kväll kom den till användning.

Andra halvlek få dock bli inomhus för i matchen Johanna vs Knotten är helt klart Knotten i en stor ledning.

Kommentera