Vardag

Ett inlägg om det ni inte får läsa

Jag satte mig här vid datorn för att skriva ett inlägg, jag hade flera tankar vad jag skulle skriva. Det skulle handla om fredagskänslor och semesterkänslor, ett litet stycke om piano. Och om tonårsdrömmar och om 30-års kris.

Men så öppnade jag ett blankt inlägg och skrev något helt annat. Ett djup inlägg som speglar några av mina djupaste tankar just nu. Men jag är inte redo att publicera det ännu, det får ligga bland mina utkast tills den dagen det mognat klart. Eller när jag mognat klart?

Det är egentligen inte så intressant för er att läsa vad ni inte kommer få läsa ikväll och ni kanske också tycker det är lite irriterande att jag ”säger A men inte B” men ni vet väl hur jag är? Jag vill alltid vara så ärlig som möjligt för er men samtidigt vara rädd om mig själv.

Klockan är nu i alla fall alldeles för mycket för att det skall bli något vettigt… men jag kan berätta att jag gick ut en snabb promenad i kvällssolen, det var rätt nice faktiskt för det har ju regnat typ hela dagen så det kändes extra fint att få avsluta den med solsken. Bilden är från i kväll, passar väl in på nivån på detta inlägg och får avsluta det här inlägget.

Önskar er en god natt och en trevlig helg!

Kommentera