Vardag

Att göra saker med en gång

Visst är det fantastiskt att göra saker med en gång..? Och visst känner vi igen oss i att vi gör saker med en gång?

Som igårkväll exempelvis när jag kommer på att ”imorgon är det sista juni” och ”juuuuust det ja, jag skall läsa en bok per månad”. Och ”ooouppps jag har inte läst någon bok den här månaden… ”

Så jag bokade upp den här eftermiddagen med ”läsa bok” och nu sitter jag här i min soffa med en kopp te och en bok som jag 1. Tror att jag inte läst innan (tror jag började/skummade men inte riktigt fastnade för den… jag kommer i alla fall inte ihåg den) 2. tror bör vara relativt enkel att sträckläsa och således blir klar med innan 00:00 i natt.

I morgon kan jag börja på juli-boken, känns mer stressfritt att börja med saker i tid…

One thought on “Att göra saker med en gång

Kommentera