Vardag

Världens bästa julklapp

I november hade jag och min svägerska en liten dejt. På denna dejt pratade vi om allt möjligt men en utav sakerna jag sa då var att egentligen är det lite dumt att alla roliga saker är i december och inte i januari till mars när det som tråkigast väder, tråkigast överlag…  Tillslut kom jag fram till det hade varit bra och roligt att i stället för att ha en adventskalender så skulle man ha en kvartalskalender. 

*Klipp till annandagen 2019*.
Vi sitter samlade i och omkring soffan hela familjen. Detta år har vi valt att bara ge en julklapp, alltså jag gav till mamma&pappa och Jacob&Jen hade fått mig på sin lapp i den lilla lottdragningen (som är inspelad och finns sparad. Och jag hade julfika samtidigt som lottdragningen!). Jag skall nu få min julklapp. Det är ett stort paket. Och när jag öppnar detta paket ser jag massa paket och en lapp:

Jag hade fått en kvartalskalender med en present för varje vecka det första kvartalet. Alltså! Hur fint? Jennifer snappade upp detta, kommer ihåg det. Berättar det för min bror (det där tar jag bara för givet att hon gjorde, jag var ju inte med så jag är inte 100% säker) och så fixar de 14 paket som alla är noga utvalda och passar mig. Jag blir glad för varje paket jag får! 

Första veckan fick jag ett pianostycke. Trodde först det var en lite flöjt. Var glad att det var ett pianostycke. 
Sedan har jag även fått mitt favoritte, en reflex (typiskt Johanna), mysiga strumpor och en mugg. Man skulle kunna tro att det bara är en mugg men icke. I denna fanns det också alla ingredienser och recept till Mug cake. Det enda jag behöver ha hemma är smör och ägg, allt annat har de redan blandat ihop i en liten påse. 

Hur gulligt och finurligt och… jag kan fortsätta hur länge som helst! Jag blev så glad! För att göra det hela ännu lite roligare har jag nu placerat ut presenterna lite här och var i lägenheten så varje vecka får jag leta lite innan jag öppnar veckans paket. 
Helt klart världens bästa julklapp! 

Kommentera