Träningsdagbok

Grundträning pass 1

Och så var grundträningen igång. 
I dag blir det träningssnack. 
Det är egentligen det här jag gått och väntat på de senaste veckorna. Väntat men kanske inte längtat efter. 
I år skall jag satsa all in på uppbyggdnadsträningen och verkligen ge det en chans! Jag är spänd, lite nervös och förväntansfull på hur det ska gå, jag har aldrig kunnat göra det här ordentligt innan men i år känns det som att kroppen är helare och pannbenet rejälare än något år innan. Det skall bli jättespännande! 
Jag tänkte bjuda på lite utav mina nervösa punkter och även några av mina mål för den kommande träningen men det blir i ett annat inlägg.

Träningen idag gick bra i alla fall. Skalade intervaller, alltså något kortare än de andra och långsamt tempo men jag pallade hela vägen. Ett 2x200m och 2x100m på bana innan lite styrka blev det också. 
Nu sitter jag och sammanfattar dagens träning samt dagen i helhet i mina böcker, allt för att verkligen kunna följa upp det här.
Efter det skall det bli väldigt skönt att sova!
Hoppas ni haft en fin dag! 

Kommentera