Vardag

Skidor i dagsljus

I går såg jag att det skulle bli klart väder, sol och minysgrader och jag hojtade högt här hemma ”whaaat?” och bestämde mig för att ge mig själv lite vila och återhämtning och tidigare från jobbet i dag så jag skulle hinna uppleva det här och även hinna åka skidor innan solen gick ner.
Förstå då min besvikelse när jag vaknar med halsont. Men… jag gick faktiskt tidigare från jobbet  ändå och promenaden hem njöt jag bara av det fina vädret. Och jag åkte ändå skidor, ja, jag riskade lite. Jag tog det väldigt, väldigt lugnt. Fick inte upp någon fart, vilade så fort jag kände att jag höll på att bli andfådd. 
Det var väldigt fint, det var det! Men det blev inte så roligt som jag tänkt mig eftersom jag kände mig rätt trött men (!!!) jag var ute och jag njöt mycket ändå (även om det gnagde lite i mitt samvete att jag ”tränade” trots att jag hade ont i halsen.) Och jag fick solsken, blå himmel, skidor och frihet. 
Och tanken från början. Den var väldigt, väldigt fin! Och när jag tittar tillbaka på de här bilderna kommer jag bli varm i hjärtat för sol, snö och blå himmel är något jag tycker väldigt mycket om.


2 thoughts on “Skidor i dagsljus

Kommentera