Vardag

Två minnen

God morgon folket! Och vilken morgon med OS-Guld och allt! 

Det hann gå 15 minuter in i damernas lopp innan jag hade lyckats logga in för att streama men sedan kunde jag titta på resten av loppet. Så vackert av Kalla! Och så skön start på detta OS. Aaah! Jag älskar sport! 
Denna förmiddag för med sig två minnen. 
Det ena är från OS i Vancouver 2010. Jag satt bänkad vid tvn och tittade. Jag tyckte SVT levererade bra tv. Jag minns Björn Ferrys guld och även Marcus Hellners. Anjas krasch och sedan revanch. Speciellt Anna Haags silver har satt sig i mitt minne och jag minns hur Helena Jonsson inte levde upp till förväntningarna . Jag minns också att jag tyckte det var lite jobbigt när OS var över och sändningarna slut, jag, min nörd, hade gått all in i det där. Jag älskade det, även om det bara var från tvn. Minns ni något från OS 2010? 
Ett annat minne är ett som kan gått runt och tänkt på hela denna veckan och blivit lite rörd över. Jag minns inte när det var men någon gång runt där 2009-2011. Jag låg i soffan och mådde inte bra, jag tror det mest var psykiskt men det kan ha varit en förkylning också. Jag minns då att mamma gjorde en smörgås till mig. Det var en tekaka med skinka och keso på. Jag minns det för jag nog egentligen inte ville äta och mamma lyxade till det för mig. Denna smörgås var SÅ god. Sedan dess har tänkt på det där då och då och i veckan när jag åt keso på en knäcka med lite grillkrydda på kom jag ihåg detta extra mycket.  
Jag har gått runt och tänkt på denna smörgås hela veckan så igår köpte jag in så jag kunde göra dessa nu på förmiddagen.  De blev goda (men inte lika goda som mammas). 
Det var dagens minnen. Nu skall jag städa lite och sedan försöka komma ut när det fortfarnade är ljust. 

</div

Kommentera