Vardag

Adress och registreringsnummer

Igår kväll skulle jag fylla i lite papper och behövde därför fylla i min adress. Det gick så där. Ena gången blev jag osäker på vilket gatnummer jag bor på och andra gången vilket postnummer jag har. Jag har bott på den här adressen i snart tre år men behöver alltså söka på mig själv för ta reda på adress. Rimligt! 
Sedan en liten stund senare skall jag boka en tid för att besikta min bil, fyller i mitt registreringsnummer och får upp ”släpvagn”. Eh.. jo men visst kör jag runt in en släpvagn. Jag har bara haft bilen i två år! Det är ingen tid alls lära sig sitt registreringsnummer! Jag menar… det tar tid att lära sig sånt. 
Så, här har ni alltså tjejen som varken kan sin adress eller koll på sitt registreringsnummer och dessutom skriver om det..
… Det går bra nu… det gör det..

</div

Kommentera