Vardag

Lördag: Perfekt te och vinterstudion

God förmiddag!

Hur är er förmiddag? Har ni det bra? 
Själv har jag en lugn förmiddag. Jag lovade mig själv en lugn helg redan förra helgen så den här helgen skall jag vila mycket och göra det jag känner att jag orkar. Det är fördelen med att bo ensam – ingen annan att rätta sig efter. Men det kan också ha sina nackdelar – du kan gå all in i saker, missa vilan för du har ingen annan som påminner dig om den eller någon annan att ta hand om, hjälpa och få fokus på något annat än dig själv. Alla saker har för- och nackdelar, det är så det är. 
Jag har startat den här dagen lugnt med att titta på vinterstudion och dricka te och vilken god topp te! Den var så god! Tror det beror på den lite större skvätt mjölk som jag hällde i. Har druckit denna kopp te och som sagt tittat på vinterstudion. Perfekt förmiddag. 
Nu är min plan att ta en lugn lördag, äta mat och greja här hemma. Som ni ser på bilden så ligger min träningsklocka framme, kanske blir det träning i eftermiddag/kväll. Det är inget jag behöver göra för jag har kört veckans tre pass men jag känner mig lite sugen på att köra ett pass så finns energin till detta så sticker jag i väg på ett pass. Det är så skönt att känna en längtan efter att träna. Love it!
Nog om snack för idag! 
Önskar er en fin lördag! 


Kommentera