Vardag

En helg i Lund

I helgen la jag undan alla mina vanliga rutiner och åkte iväg till Lund med några vänner för att träffa ytterligare några vänner och spela sällskapsspel. Jag måste säga att det var rätt skönt att lämna jobba,äta, träna, sova-bubblan och bara åka någon annanstans och dessutom umgås med vänner. Det blev en väldigt trevlig helg med sällskapsspel, en promend i Lund och trevligt sällskap. Väldigt fint!
 
Jag trodde att jag skulle vara betydligt mer trött nu när jag kom hem vid 17-tiden men jag har faktiskt varit riktigt pigg och fått packat upp, plockat i ordning, fixat två matlådor inför veckan och diskat. Så skönt att ha detta fixat nu och inte ha kvar det under kommande vecka. 
 
Det är också väldigt skönt att jag känner mig pigg i kväll. I fredags gick jag runt och funderade på om jag verkligen skulle orka åka iväg för jag kände mig så trött i huvdet och i hela kroppen men jag åkte för jag vet ju att jag gillar att umgås med dessa människor men ja, jag var lite orolig att jag skulle vara supertrött nu i kväll men jag är alltså piggare nu än när jag åkte i fredags. Jag skulle tro att det dels beror på att vi ändå gått och lagt oss inte allt för sent men sen ja, att umgås med dessa människor gör en helt enkelt gladare och lite piggare.  
 
Det skulle också, eventuellt,  kunna vara så att denna pigghet beror på allt godis jag ätit i helgen. De här veckan har jag verkligen gått utanför mina vanliga rutiner; Jag har ätit kött på vardagar (brukar oftast äta vegitariskt under vardagarna och kött på helgen), sovit hos föräldrarna och blivit serverad mat, ätit godis och snacks mitt i veckan, varit iväg hela helgen utan att träna och dessutom ätit ännu mer godis. Det har varit skönt med ”lov” från allt det vanliga och fått släppa lite på alla rutiner en vecka men nu skall det faktiskt bli lite skönt att gå tillbaka till det vanliga igen. 
 
Så nu skall jag dricka klart mitt te (ni anade väl det; att jag sitter här och dricker te samtidigt som jag skriver det här), borsta tänderna lite extra noga och sedan gå och lägga mig och se några avsnitt på någon serier för att sedan somna förhoppningsvis inte allt för tidigt så jag sover hela natten.
 
Och i morgon börjar en ny vecka med jobb, träning och planering. Vardagen är tillbaka och efter den här helgen känns det nu som jag är i balans igen. 

 
 
 

Kommentera