Vardag

Curling och en lat söndag

I går var jag iväg och spelade curling med ett gäng människor. Min bror har pratat om att han vill spela curling så hans vänner drog ihop detta som ett firande för honom och han bjöd med mig, fint! 
 
Att spela curling är… kul men galet svårt. Inte nog med att man skall hålla balansen på isen man skall dessutom ha känsla. Helt klart svårt men roligt och som vanligt är jag revanschsugen! Efter curlingen blev det mat. En riktigt trevlig dag och en riktigt god och trevlig kväll! 
 
I dag är jag helt slut i huvudet. Även om det är mer än 6 år sedan jag var som mest slutkörd och trött så märks det fortfarande. Är jag iväg en dag och antingen gör något nytt eller är social så är jag trött dagen efter, både i kropp och knopp. Det är faktiskt lite sjukt att det fortfarande sitter i trots alla dessa år. Men! Det är mycket bättre och jag kan vara med på saker även om det fortfarande tar väldigt mycket energi. 
 
Eftersom jag känner mig själv väldigt väl får det här bli en lugn dag. Tänkte börja den med att dricka te och läsa en bok. Perfekt tillfälle en dag man inte känner sig direkt fylld av energi. 
 
Så. Testa curling någon gång (men använd hjälm! Hade jag inte haft det idag hade jag haft en rejäl hjärnskakning i dag) och ha en skön söndag! 
 
Frid! 
 

Kommentera