Vardag

10 punkter om JHH

Jag är så trött ikväll. Min hjärna checkade ut ungefär samtidigt som jag checkade ut från jobbet. Jag vet knappt ut eller in. Har jobbat hela dagen och har noll energi just nu så därför bjuder jag er på en liten lista.

10 punkter om mig

1. Jag verkligen OGILLAR hårborstar som har hår kvar. Jag ryser i hela kroppen och måste antingen ta bort håret eller vända den upp och ner på. Oftast vänder jag den bara upp och ner på så att jag inte ser håren eftersom det inte är min borste.

2. Jag har sedan några veckor tillbaka ett eget poängsystem. Poängsystemet är uppbyggt i olika kategorier, i kategorierna finns olika saker jag vill göra. De olika sakerna ger olika mycket poäng beroende på hur svåra de är att göra. Självklart har jag också ett belöningssystem. När jag kommit upp i en viss summa får jag något. Låter kanske jättelöjligt men det har verkligen hjälpt mig att ha ordning och reda här hemma den här hösten.

3. Jag kan inte låta bli att tycka det här är snyggt. Framförallt så stortrivs jag i träningstights! Helt klart det skönaste klädesplagget! Bilden är tagen typ halv sex på morgonen, därav den fantastiska utstrålningen (ironi)

 

4. Om någon frågar mig vilken musiksmak jag har kan jag aldrig svara. För jag vet inte. Den är bred, väldigt ospecifik och varierar helt och hållet efter humör. Likaså är det med pianomusiken jag spelar. Den är egen och en bladning av lite olika stilar.

5. När jag är hemma har jag oftast shorts på mig. Eller träningstights. Jeansen åker i alla fall av nästan med en gång efter det att jag kommit innan för dörren.

6. Jag älskar när hela familjen är samlad och äter mat eller bara umgås. Då jublar varenda familjecell i min kropp. Lycka!

7. De här är de senaste Emojis som jag har använt på mobilen. Vad den där katten gör där har jag inte en blekaste aning om. För jag använder aldrig den. Röda hjärtan använder jag endast vid mycket väl valda tillfällen annars är jag väldigt kärleksfull av mig ;). Förövrigt så tycker jag emojis piggar upp tex sms. Tycker det är tjusigt.

 

8. Just nu lutar det åt att jag skall fira nyårsafton alldeles ensam och sörjer inte detta det minsta. Snarare ser jag fram emot det. Är dock lite bekymrad över vad jag skall äta för mat. Och vilket godis jag skall äta.

9. Vi har en rosa filt i soffan i vårt vardagsrum. Det är min favorit. Den är gammal, sliten och klarar nog inte så många tvättar till utan att det går hål i den (den är numera så tunn så man nästan ser igenom den). Hade det inte varit för att den är min favorit hade den nog åkt raka vägen i soporna. Men filten är kvar eftersom jag vägrar att låta någon slänga den. Så länge den är fräsch går den minsann att använda. De andra i familjen har för länge sedan gett upp med att försöka förstå varför jag tycker så mycket om den.

10. Jag klarar inte av att stå still och borsta tänderna utan går omkring. Det går bara inte att stå still och borsta tänderna. Det är ju så vansinnigt tråkigt!

 

Vilodag idag. Skönt att låta kroppen vila och ladda inför träningen imorgon. 
Nu skall det bli väldigt skönt att sova!
Hoppas du haft en fin dag! 

6 thoughts on “10 punkter om JHH

  1. Kul att läsa! Och tycker det är så roligt att se vad folk använder för emojis! 🙂 Är precis likadan med det där med tandborstningen, totalt omöjligt att stå stilla!! 😀

    1. Jag tycker sådana här inlägg är roliga att läsa så jag skrev ett jag med 😉 Jag håller med dig angående det där med emoijis, helt klart intressant! Jag går ofta runt och försöker göra andra saker samtidigt som jag borstar tänderna, fast men en hand då…det går inte direkt fortare, varken tandborstningen eller det jag tänkt göra 😉

Kommentera