Vardag

Hösten närmare sig steg för steg

Passar på att ta det lugnt den här morgonen och förmiddagen. Äta frukost i lugn och ro och sedan gå en promenad.  Idag regnade det ganska rejält när jag startade min promenad och ganska fort var jag genomvåt. Hösten närmare sig mer och mer nu, vänner.
 
I vanliga fall har jag en tendens att ta på mig alldels för mycket kläder, något jag har jobbat med i sommar men idag hade jag behövt de där extra kläderna. Jag var blöt och kall i början av promenaden men höll ett så pass bra tempo att jag inte tyckte det var för jobbigt.
 
Efter en liten stund när kroppen hade blivit van vid det där blöta och kalla var det riktigt behagligt. Till slut var jag så våt så  jag struntade i om det kom en vattenpöl och jag blev ännu mer blöt om de redan helt genomblöta fötterna.. 
 
Det var en lagom promenad, jag var glad att det inte var mer än 3 km, att komma hem, vrida ut vatten ur strumporna, sätta skorna på torkning och ta på sig varma kläder var både skönt och mysigt. Jag gillar sommaren men tycker även om nu när det blir lite mörkare och våtare. Att ge sig ut på promenad i regnet, alldels frivilligt känns så där lagaom galet – att trotsa saker och ting, inte bry sig och bara köra på. 
 
Nu är tanken att jag skall få ett superryck och tvätta träningskläder, laga lite fisk och försöka få ordning och reda runt omkring mig. Undra hur det kommer gå…
 

Kommentera