Träning

Lite annorlunda stretch

Tanken med gårdagens kvällspass var bara stretch, det slutade så här:

 

Av en ren slump råkade jag göra en rörelse med benet som fick mig att tänka på häckgång. Även om jag för allt i världen inte är bra på det så kan jag verkligen sakna det. Framför allt nu när jag är stel i hela höftpartiet. Så kommer jag på att det finns ju små, ja jag vet inte riktigt vad de har för namn men ja, de liknar ju häckar i alla fall och kan ju på något sätt framkalla lite samma syfte som vanliga häckar även om skillnaden på höjden är stor. 

 
Och tänka sig, rytmen sitter kvar trots att det är mer än två år sedan jag testade senast. Det var riktigt, riktigt roligt att köra det här igen och det får mig verkligen att längta till de vanliga häckarna även om jag inte kan springa över dem så lärde jag mig till slut att ta mig över dem med studs och så vidare och jag uppskattade den träningen – det tränade upp koordination, rörligheten i höften och självförtroende. 
 
Jag var alldeles lycklig när jag åkte därifrån igår. Det var riktigt, riktigt roligt. Säga vad man vill om dagens träning men den blev inte som jag tänkt mig. Kommer nog allt lägga in lite sånt här i träningen, bara för att variera och för att jag tycker det är roligt.  
 
På Instagram finns det en liten film som jag inte lägger upp här (för då måste den upp på Youtube eller liknande först och det känner jag inte alls för) däremot kan jag ge er  en liten ledtrådar hur man kan finna den; Samma namn som alltid. Lycka till 😉

Kommentera