Vardag

Gymlördag och en lugn söndag

Det var riktigt, riktigt, riktigt roligt att gymma igen igår. Egentligen var det inte så länge sedan jag gjorde det, någon månad eller två kanske. Men efter många pass med fokus frontsquat-, backsquat-, marklyft-, chins-teknik och så burpees, wall balls och lite annat så var det roligt att gå tillbaka till det där muskelgruppstänket igen. 
 
Jag körde ett relativt snabbt pass med mycket superset för att hinna med så mycket som möjligt på tiden jag hade innan jag skulle äta frukost med fin vän. Eftersom rygg, precis som jag sa igår, är min favoritmuskelgrupp att träna så fick det bli det. Passet innehöll bland annat sittande rodd, chins (hoppa upp och hålla emot ner) latsdrag, stående rodd med skivstång, bicepscurl i cable, bicepscurl med stång, triceps push down och så lite baksida axlar. 
 
Idag är ytterligare en ledig dag och den kommer bli lugn, riktigt lugn. Kanske bli lite lugn träning men absolut inte mycket. Tänker ta dagen till att vara så stilla som bara möjligt, umgås lite med familjen (satt och kollade igenom lite foton på  min dator och hittade massa fina på min familj och jag blev sådär varm som bara JHH kan bli när hon ser sin familj, att jag har stor kärlek till min familj, det vet ni nog redan). 
 
Hoppas ni får en skön söndag 🙂
 
 

One thought on “Gymlördag och en lugn söndag

Kommentera