Vardag

Nu kan den nya veckan börja

Är hemma efter en helg med familjen i Stockholm. Vi lämnade Göteborg med förhoppning om fint väder men tyvärr blev det grått, blåsigt och lite kallt, inte alls som här hemma. Trots detta fick vi en mysig, trevlig och roligt helg ändå. Det känns skönt att ibland göra något annat än vara i den ständiga, vardagliga cirkeln som man gör annars, dessutom uppskattar jag att umgås med min familj. 
 
Väl hemma fick jag ett dunderryck. Städade av rummet, fixade med tvätten, tvättade träningskläder, kollade över träningsväskan, handväskan, packningen från helgen. Planerade kläder inför imorgon, planerade morgondagens träning och ja, ikväll är allt verkligen fixat och klart. Jag gillar verkligen när det är så. 
 
Så, nu sitter jag här. Klockan är lite efter åtta. Medan de andra kommer sätta sig i soffan och kolla på finalen kommer jag äta lite och sedan och gå lägga mig tidigt. Imorgon börjar en ny vecka och jag känner mig så förberedd som jag kan bli, nu får jag helt enkelt se hur det blir. 
 
Imorgon kör vi en ny vecka. Jag gillart!

Kommentera