Vardag

SM-veckans repriser

Idag är de noll tempo för den här tjejen och det var lite det som var tanken i går när jag körde järnet för att bli klar med städning och allt fixande – att kunna slappa hela söndagen. 
 
Jag har tagit det väldigt lugnt och legat och kollat på SVT-play SM-veckan i Halmstad. Förr, på den där tiden då jag inte jobbade (eller inte jobbade lika mycket) och var i stugan så tittade jag och mamma på SM-veckan. Ja, på TV. Då kom man in och satte sig och kollade en stund då värmen hade tagit kol på en och man var lite trött på det. Eller när det regnade, då tittade vi och blev förundrande över alla dessa olika sporter som finns. 
 
Idag har jag tittat via SVT-Play och hittills bara kollat på Tyngdlyftning men har planer på att se mer under dagen (tacka vet jag SVT-play!). Men nu tänker jag smita ut i solen en stund och få en liten dos sol. 
 
En lugn och skön söndag, precis som det är tänkt. 
 

Kommentera