Vardag

Kungen på vägen

Min bil har varit på en liten operation och fått nya stötdämpare de två senaste dagarna. Under tiden har jag fått låna pappas bil. Volvo. Mums! Man känner sig visserligen som Sveriges största miljöbov när man kör runt i kombin helt ensam och den är svår att parkera. Men oj så bra den svischar fram på motorvägen. Det har varit rena lyxen!!
 
Men idag, idag har jag tillbaka min bil. Och det känns bra. Nu behöver man inte längre tänka ”fötter som bomull, fötter som bomull” utan nu är det tillbaka till fot till haka för att hitta dragläget igen. Passar mig bättre. Dessutom känner man sig som kungen på vägen när man kör min bil, jag har sagt det för, jag vet, men det är så. 
 
Man är verkligen kuuuuuuungen på vägen, jag är kung, kung, kung på vägen. 
Fri tolkning av Magnus Ugglas låt. 
 

En reaktion till “Kungen på vägen

Kommentera