Träningsmål&resultat

“Före- och efterbilder”

Den senaste tiden har jag fått höra ofta, i alla fall minst varannan dag, följande kommentarer; “vad smal du har blivit”, “vad liten du är”, du har verkligen blivit smaaaal”. Och varenda gång har jag stått som ett frågetecken, för jag har liksom inte tänkt på det själv. 
 
Visst, jag har ökat träningen den senaste tiden, skulle till och med säga att den är regelbunden och bra. Men tanken med det har “bara” varit att jag skall lära mig teknik och att det som jag gör – det skall jag göra grymt bra. Och för att bli bra på något, ja då behöver man göra det mycket.Dessutom har tanken varit att bli av med mitt onda i ryggen. Att detta sedan dessutom skulle göra mig starkare och smidigare är bara ett plus. 
 
Men eftersom jag fått höra detta så mycket det senaste så blev jag lite nyfiken. Så idag när jag tränande så kom jag på att jag i somras hade tagit kort på mig själv när jag tränade i just den tröjan som jag hade idag. Jag tog två nya kort, ungefär likadana och jämförde. 
 
Och jag kanske kan säga så här…jag ger mig och tänker inte säga emot något mer…
 
 Jag är inte så duktig på att ta kort på mig själv

Inte helt lika eftersom jag står olika långt i från spegeln. 

4 thoughts on ““Före- och efterbilder”

  1. Shit vilken skillnad! Jag tycker det är härligt att du inte tänkt på det själv, det visar på att du tränar för att må bra! Men härligt jobbat hörredu!! 🙂

Kommentera