Vardag

Sova under ”bar” himmel

Igår kväll var det så varmt i luften och jag tyckte det var tråkigt att inte utnytja detta ögonblick. Så jag tog fram en madrass, två filtar, tre kuddar, letade fram min sovsäck, drog ut markisen och placerade mig så på alatanen. Där sov jag fram till klockan fem då jag vaknade lite kall, frusen och vääldigt hungrig. Det tar på energin att sova utomhus.
 
Det här påminner mig lite om när jag var yngre. Då brukade jag och min bror (och även min syster när hon blev äldre) sova i lekstugan eller i tält någon gång varje sommar, när vi var i sommarstugan. Jag brukade oftast ha svårt att sova och gick alltid in i till mamma och pappa men min bror däremot – han sov hela nätterna igenom.
 
Nu funderar jag på vad jag skall göra. Klockan är inte ens sju och alla de andra sover. Känns inte aktuellt att dra igång dammsugaren just nu (åååh, då slapp jag det) (inte för att jag hade tänkt göra det…men det lät bra)
 
På åter”seende” under dagen!
 

2 thoughts on “Sova under ”bar” himmel

Kommentera