Vardag

Många listor och mycket att hålla i huvudet

Det finns en stor risk att jag kommer försvinna ungefär en vecka framåt. Det är nämligen möte med kyrkan igen. För att göra det enkelt, utan att behöva gå in på massa förklaringar, väljer jag att beskriva det så. Och jag skall hjälpa pappa. Det innebär att jag kommer skriva papper, kolla listor, skriva mer papper. Ändra på papper samt påminna pappa om att ”ringa det samtalet”, svara på det mailet, prata med de där personerna, gå till det stället samt göra massa andra praktiska saker som man i förväg aldrig vet vad det är. 

Jag skall försöka uppdatera, för det vill jag men så mycket tid kommer jag nog inte. Men nu behöver ni inte oroa er för att det skall ha hänt något med mig, nu vet ni ju det 😉

 
Så här såg det ut i förrgår, i solen satt jag och skrev massa listor.
Prylarna på bordet är tygnder så papprerna inte skall flyga iväg.

 

Kommentera