Träningsutmaningar

Utmaningar den här veckan och om att lura sig själv

Jag har gått med i två utmaningar den här veckan.
Den ena ångrar jag redan. 250 armhävningar innan veckan är slut. Jag varken gillar eller är bra på armhävningar. Men kände för en gång skull för att utamana mig själv lite.
 
Den andra är jägarvila. Det som är roligt med det är följande: Jag försökte med det ett tag. Några enstaka gånger. Samtidigt som jag bortsade tänderna. Ja, ni hörde helt rätt. Galet? Mjo. Men eftersom jag har tandläkarskräck så har jag och tandbortritualen inte blivit bäst vänner, visst jag borstar tänderna (självklart) men det är inte med glädje.
 
Så kom jag på. Jag kan ju alltid lura mig själv och träna samtidigt. Så nu gnäller min ben istället för hjärnan. Så istället för att vara ”rädd för tandläkaren” så kan jag inte tänka på något annat än mina onda ben. Smart! 
 
Så om nu inte mina tänder är fina nästa gång jag kommer till tandläkaren kan jag i alla fall säga att jag har tränat mycket ben

 

4 thoughts on “Utmaningar den här veckan och om att lura sig själv

Kommentera