Mat och sånt

Det kommer slå på stort

Vet ni? Jag känner mig mer och mer säker på att jag skall göra det där matlagningsprogrammet som jag pratade om förra sommaren. Jag tror att det kan slå stort…

… men eventuellt, jag säger -eventuellt- är det så att jag kommer behöva ha med en expert. Ja, en som förklarar vad saker och ting egentligen är för något. För det kan ju vara så att jag kanske möjligtvis igår råkade ställa frågan rakt ut, ”vilka är linfrönen då?” Då jag hade en massa påsar med olika frön och liknande framför mig…
 
Jasså? Skall man behöva ha kunskap för att göra ett matpgrogram? Läsa på påsar och så? Jag säger då det. Jag kommer behöva en expert som kommer in och hjälper till med det där svåra.
 
Ja,som att urskilja texten på påsar. Resten tar jag hand om.
Det där med att hälla kräm i tallriken och så.
Som sagt. Jag tror det kommer slå på stort!
 

Kommentera