Vardag

Börjar komma ikapp

Har nu kommit igenom halva listan på de bloggar som jag följer. Ja, jag håller på att läsa i kapp det jag missat den senaste tiden. Inte för att det är ett krav utan för att det är trevligt men något jag väljer bort när tiden är kapp. MEN! En blogg som jag sällan hoppar över att läsa det är Spiderchick. En utav få bloggar som jag verkligen följer. Jag tycker hon är rolig och man får sig ofta ett skratt (om inte flera) eller i allafall ett leende när man läser – en uppmuntran under dagen. Nu ligger hennes blogg visserligen på min startsida men jag har aldrig behövt följa henne via RSS eller liknande. Det talar om en grym blogg!!

Förövrigt så är jag idag tacksam för att folk skriver korta inlägg och framförallt inleder med “har inte så mycket att säga” för då vet jag att jag inte missar något om jag bara läser igenom inlägget snabbt snabbt.

Inser nu att jag låter som en…nörd. Men så är det.

One thought on “Börjar komma ikapp

  1. Ja Spiderchick följer jag också slaviskt 🙂

    Sv: Vad roligt att du hittat in till min blogg och att du gillar den – du är varmt välkommen!

    Vad jag har hört så är krasse inte så kräsen och känslig som andra kryddväxter kan vara, men det återstår väl att se.

    Och körsbärsblommor är några av de vackraste blommorna jag vet, dock blommar de ju bara i några dagar så det gäller att passa på att njuta.

Kommentera