Träning

Barnträning

Jag har varit lite hemlighetsfull det senaste, de kanske inte har märkts men jag har varit det. Jag har inte berättat allt helt och fullt ut. Inte för att jag behöver det men ah, så är det iallafall. 

Det har börjat hända lite roliga saker runt omkring mig när det gäller kategorin träning och friidrott. Jag har fått möjligheten att vara med och vara hjälptränare för en grupp med barn som tränar friidrott. Och jag trivs så grymt bra! Jag har för allt i världen inte mycket kunskap om just teknikträningen men som tur var så har huvudtränaren den.

Det jag gör är helt enkelt att hålla ihop gruppen, se till att de trivs och är med och tränar. Jag försöker uppmuntra dem att fortsätta försöka, bekräftar dem. När det är en stor grupp så har jag fullt upp trots att jag inte har utbildning.

Jag stortrivs! Och jag märker att jag faktiskt har lärt mig lite genom åren. Och de känns bra att kunna ge tips, som jag själv en gång fått, och märka att det faktiskt blir förändring då. Och glädjen i deras ögon när de klarar av något de inte klarat av tidigare – det är fantastiskt!

Visserligen gör det här mig ännu mer galen och jag vill också vara 10 år, testa på alla grenar och göra det, bara sådär. Men jag får acceptera att det inte är så och så länge nöja mig med att få vara med.


senast var de häcklöpning

Kommentera