Vardag

Passar inte in på någon kategori

Jag är ibland (okej…det händer ganska ofta) lite besviken på de olika kategorierna på blogg.se
Jag har mer eller mindre insett att det nog är jag som sticker ut ur mängden.
Men jag tänker ändå fundera vidare på det här.

Inredning&design:
Jag har aldrig varit den som är duktig eller har öga för det med inredning, snarare tvärtom. Däremot kanjag ibland gå runt och fantisera hur jag skulle kunna tänka mig att bo när jag flyttar. Kanske är det så att den dagen jag flyttar (kan ju inte direkt påstå att detta kommer ske imorgon med tanke på min ekonomi) så kanske jag blir lite mer intresserad av de där.

Mode&Skönthet:
De som känner mig vet att jag är raka motsatsen till mode&skönhet! Det är liksom inte JHH, det är inte Johanna…det är inte Jag. Men en dag kanske jag finner tjusningen?  En dag kanske jag orkar lägga ner lika mycket tid på det som jag lägger ner på…piano?

Familj:
Jo, faktum är att jag nämner min familj lite här och där.  Men det känns inte som om det är tanken? Nej, precis.
Kanske får jag helt enkelt vänta tills jag kommer dit… om jag kommer komma dit. Tro mig, jag haft många diskussioner med mig själv angående det där!

Mat:
HAHAHAHAHA! Den som läser min blogg och/eller känner mig inser ganska snart att jag nog borde läsa dessa bloggar mer. Gå i matlagningsskola, lära mig laga mat…ja. Det finns en ganska självklar anledning till att jag inte har en sådan blogg. Dessutom erkänner jag nu att när det kommer något inlägg om en sÅN otroligt god..ja vad det nu är. Så tycker jag inte det låter gott eller ser gott ut. Det är liksom helt enkelt inte min grej…

Foto&illustration:
Det är väl den som hittils passar mig bäst. Även om jag inte alls passar in där egentligen. Detta talar ju om hur lite jag passar in på de andra. En dag skall jag köpa mig en ny kamera…kanske kan jag lära mig något då? Men fram tills dess? Nja..

Ser ni. Jag passar inte in någonstans.
Det talar endast om jag är annorlunda…
Det känns sådär…

One thought on “Passar inte in på någon kategori

  1. Men snälla nån. När de väljer så tråkiga ämnen! Då är det väl inte konstigt att inte passa in? 😉 Kram!

Kommentera