Vardag

“Livet är gött, världen är …

…Här sitter vi, jag och min bror
Ja, det stämmer faktiskt. Min bror sitter här i samma soffa, vi är så sociala, eller inte.

Jag har haft en väldigt bra dag! Jag har nu kommit hem efter att haft barnträning. Det är lika roligt att vara där men som vanligt så börjar jag längta efter att verkligen få lära mig något. Förövrigt så är jag just nu väldigt sugen på att köpa massa nya vårkläder och vårskor. Ibland är jag inte alls sugen på att titta eller köpa nya kläder och då är det typ mest träningskläder som jag vill köpa. Men nu, ojojoj om jag hade pengar! Då skulle jag köpa massvis med kläder.

Jag har rejält ont i mina smalben men jag hoppas på att det är typ träningsvärk för nu kommer det två dagar då jag skall jogga. Sedan står det inte jogg förrän på söndag. Jag skall visserligen ha ett pass till däremellan men då får det bli träningscykeln, man måste ju vara lite snäll också. Jag hoppas, verkligen hoppas att jag kan forstätta det här. Någon som har tips på trötta smalben?

Nehej, nu måste jag verkligen, verkligen sova så att jag orkar upp imorgon.
Jag ser faktiskt fram emot att åka till skolan och ja, jag ser framemot tisdagen.


En lite suddig Johanna med en hatt.
Kanske inte allt för seriöst…

One thought on ““Livet är gött, världen är …

Kommentera