Träningsutmaningar

Jag skall klara av att springa 5 km!

Jag har blivit väldigt inställd på att jag verkligen skall klara av att springa 5 km på ungefär 30 minuter i sommar. Jag har hittils inte klarat av att följa träningsprogrammet som det var tänkt (HÄR är en länk till träningsinläggen) men nu har jag satt mig ner och försökt se när jag skulle kunna bli klar om jag följer programmet som det är tänkt.

Om jag bara följer programmet så kommer jag vara klar någon gång i juni, precis som jag vill ha det. Det skulle kännas så grymt att kunna jogga/springa 5 km då! Det skulle verkligen göra sommaren ännu bättre! Risken är ju nu att jag sätter igång för hårt och ja, det blir fel som det blev förra året. Det är dock skillnad den här gången för jag har ett mål på ett annat sätt, jag har mer att göra OCH framförallt är jag mer social nu än jag var förra året (vilket betyder att jag inte kan gå in lika djupt i det).

Att träna tre gånger i veckan är inte farligt! Dessutom så rör det sig om max 30 minuter. Om jag bara äter, sover och ser till att göra annat också skulle det kunna fungera riktigt bra!

Jag vill verkligen klara det här! Det skulle kännas så bra!
Och jag tänker ge det ett försök!
På riktigt

Kommentera