Träningsdagbok

Träning: Tisdag 8 februari 2011

Så var det dags för den där träningen. Måste först få säga att det verkligen passar mig bra det här. Jag tror det kan bli vettig träning i längden utan att det blir för mycket. Visserligen hade det varit ännu bättre om jag hade haft styrka på det här MEN det får komma om ett tag.

Dagens träning:
Pass 1.3

5 min. rask gång

2 min. joggning

4 min. rask gång

1 min. joggning

2 min. rask gång

Ni ser, ni ser. 2 minuters jogg. Kan ju säga så här; Man har blivit lat. Men när jag väl kom igång så gick det bra!
Jag ser fram emot att få fortsätta och se hur det här kan gå. Och jag vill att det skall bli någolunda vettigt att springa i skogen nu så jag kan få in backar också. Det hade vari tjusigt värre.

Här kan ni se jämförsele över de tre senaste träningarna
Det är medelhastighet


Det finns en risk att det inte stämmer helt och hållet…

Kommentera