Vardag

Vad vill jag? Och vad tycker ni?

Jag sitter här och funderar lite. Vad är det jag vill egentligen? Ja, med bloggen och så. Jag vill fortsätta blogga. Kanske inte mest för att det är så många som läser den och tycker den här bra (hör ni ironin…) utan mer för att det är kul. Det är roligt att skriva, det är uppmuntrande att ibland få kommentarer och det får mig att någon gång då och då träna när det känns lite motigt. Så ja, jag skall fortsätta.

Men så funderar jag, de få gånger då jag beskriver min blogg så skriver jag att den handlar om friidrott. Hmm…då ljuger jag väl lite? Eller talar iallafall inte helt sanning. Hur många träningsinlägg har ni sett? Precis! Samtidigt så vill jag ju inte lägga ner det helt för jag skall ju forsätta träna. Dessutom är jag lite sugen på ny design eller framförallt ny header. Det hade varit roligt att göra något nytt där. Och varför inte göra en storrenovering när man ändå är i gång så att säga?

Jag satt och jobbade som en galning med Christian life. Det gick så där, jag måste verkligen komma på en lösning där också. Tur att jag har bussresor varje dag, då kan jag sitta och fundera ut lösningen på det här.

Vad är det jag egentligen vill?
Och vad tycker ni jag skall göra?

2 thoughts on “Vad vill jag? Och vad tycker ni?

  1. Jag gillar det som det är 🙂 med innehållet alltså. Sen en ny design kanske är roligt… även om jag tycker denna är fin. Fast det är ju du som ska dras med den xD så pilla på med den om det börjar bli gammalt och tråkigt

Kommentera