Vardag

Det är värst på morgonen

Man säger att det blir värre framåt natten och ja, visst har det varit så. Alla dessa söndagskvällar som man drar sig för att sova för att man verkligen inte vill gå till skolan nästa dag. Måndagar är alltid värst (framförallt i trean…då hade jag dans på måndagmorgon. USCH vad jag hatade att gå och lägga på på kvällen och usch vad jag inte vill gå till skolan…) Och de gånger man skall göra något man inte vill göra och man får för sig att det inte händer om man bara håller sig vaken. Eller de kvällar då man går och lägger sig lite för sent och man blir sådär jättetrött så att allt bara rasar och den mest fantastiska dag blir en katastrofdag på bara en sekund.

Men just nu är det faktiskt värst på morgonen. Jag tycker om kvällarna nu, när det lugnar ner sig lite här hemma. Jag har klarat av yttligare en dag, kan räkna ner mot något jag inte vet. Jag lyssnar på musik eller njuter av tystnaden. Ligger och tänker lite. Försöker göra det bästa av situationen.

Jag har inte alls svårt att somna. Jag har däremot svårt att sova hela nätterna utan ligger vaken timmar då ochd å under natten. Dessutom sover jag inte alls djupt utan jag minns nästan alla tankar och annat som går genom huvudet under natten. Det är inte konstigt att morgonen är värst, jag är helt utmattad rent mentalt efter nätterna.

Det är inte konstigt att jag inte orkar träna då eller göra något annat under veckodagarna. Och nej, jag kommer inte tvinga mig att träna heller! Det får komma när jag orkar och få lust, jag har en hel sommar då jag inte skall göra något alls. Då finns det massvis med tid till träning. Nu behöver jag på något sätt ta mig ur det här. Jag vet anledningen, jag vet att det behöver tid det gäller med andra ord att plocka fram tålamodet och försöka hänga med så gått det går ändå.

Jag vet inte vad som kan pigga upp det här inlägget, kanske den här bilden? Jag utmanar mig själv i tetris, det går bra!! Det är det som passar mig just nu – helt oviktiga saker. Men det är ändå lycka när jag slår mitt rekord. Det är lite tävlingssinne kvar hos mig!

Kommentera