Vardag

Skor och net-on-net

Jag har haft en toppendag med Sandra idag!! Handlat skor och lite kläder (hitta både byxor OCH skor vilket är helt fantastiskt, jag brukar aldrig hitta något som passar. Dessutom hade vi grymt flyt med alla och vi har ätit mycket god mat. Nu sitter jag här vid datorn och Sandra har nog somnat, det verkar så iallafall. Får nog väcka henne om en stund så vi kan se film.
Idag har både jag och Sandra så smått klagat lite över att ingen av oss har körkort. Sandra skulle lämna in sin mobil. Det är bara det att det inte är vilket ställe som helst utan på netonnet,ni vet “affären” som ligger på de mest olämpligaste ställen om man inte har bil. Det var bara för mig och Sandra att börja vår långa vandring. Det kändes lite som reklamen nedan,bortsett från att vi inte hade någon bil. När Sandra såg skylten, då blev vi båda väldigt glada.  Kan ju tillägga att det regnade,blåste och var kallt när vi gick den långa vägen.
Förövrigt så har Sandra inte alls somnat…för ibland hörs det lite klagomål från sängen att rätt musik inte är på.Sedan blir det tyst…det är nog något halvsovande tillstånd men musiksmaken är det inget fel på:)
Jag hoppas ni har haft en lika bra dag som jag har haft och önskar er en fortsatt bra kväll:)
JHH

Kommentera