Vardag

Om bara hösten kunde vara här

Söndag. Jag har haft en mycket slapp söndag! Kyrkan på förmiddagen där jag var med och spelade, eller nej sjöng om det skall vara helt korrekt. Sedan skulle pappa på möte och frågade om jag inte ville följa med. Jo, som om jag tycker om att sitta på möten, nej, möten är inte alls min grej.. Men pappa hade en bättre tanke, jag fick övningsköra dit och tillbaka. Och idag gick det grymt bra!! Det kändes som om jag hade det mesta under kontroll trots att det var stadskörnin inblandat. (förövrigt så borde jag forsätta med de där körlektionena så jag får det där körkortet någon gång… kanske skulle vara en ny kategori på bloggen, jag lyckas ju uppenbarligen med ganska mycket då…) Förövrigt så var inte pappas möte så långt eller allvarligt så det var helt okey att sitta och vänta på det mycket vackra stället!!

Jag kan ju erkänna att det inte händer så mycket i mitt liv just nu. Och seriöst, så tycker jag det är mycket skönt. Jag vill bara att den här våren skall vara över, låta sommaren komma (jag har förövrigt inget sommarjobb som det ser ut just nu…vilket tynger min själ vissa kvällar) och så vill jag att hösten skall komma så det kan hända något nytt. Flyktbeteende? oja! Försvarsmekanism? ännu mer!!

Jag känner att det blir väldigt förvirrande när jag skriver…så jag lägger ner med det nu.
Snart dags att sova ändå! Imorgon är det en ny dag och en ny vecka.

Godnatt
JHH


Missa inte JHH&Lyrics

Kommentera